TERÄKETJUÖLJYT KAIKKIIN KÄYTTÖOLOSUHTEISIIN

Yhteystiedot

Forestoil Oy:n korkealaatuiset, puunkorjuuseen tarkoitetut teräketjuöljyt on suunniteltu vaativaan ammattilaiskäyttöön. Toimitamme öljyjä Vöyristä koko Suomen alueelle kaikille metsäkoneiden käyttäjille, moottorisahojen myyntiliikkeille, pienkonekorjaajille sekä metsäkoneyrittäjille.

Öljyillämme on erinomaiset voiteluominaisuudet kaikenlaisissa käyttöolosuhteissa ja ne sopivat ympärivuotiseen käyttöön.


Ota yhteyttä ja kysy lisää!

Forest- ja Tapio-teräketjuöljyt vaativaan käyttöön

Valitse tuote, joka toimii kaikissa sääolosuhteissa! Valmistamamme teräketjuöljyt sopivat käytettäväksi kaikenlaisten moottorisahojen kanssa, kaikkina vuodenaikoina. 


Korkealaatuiset Forest- ja Tapio-teräketjuöljyt tunkeutuvat teräketjun niveliin tehokkaasti ja suojaavat teräketjua kulumiselta sekä venymiseltä. Lisäksi öljyt estävät laipan sekä kärkipyörän syöpymistä. Teräketjuöljyjen valikoimastamme löytyy lisäksi Tapio-moto-teräketjuöljy (46, 68, 68E, 120 ja 120E) harvestereille. 


Jokainen valmistamamme voiteluaine on syntynyt asiantuntevan tuotekehittelyn tuloksena ja valmistettu Suomessa, laadukkaista komponenteista.


Pakkauskoot:

 

  • Tapio-teräketjuöljy: 3 l, 10 l ja 200 l
  • Forest-teräketjuöljy: 3 l, 5 l, 10 l ja 200 l
  • Tapio Moto -teräketjuöljy: 10 l, 200 l, 1000 l sekä bulk-toimitukset säiliöautolla.
Myynnin yhteystiedot

Ympäristölupa takaa ekologisen toiminnan

Suomessa syntyy vuositasolla tuhansia tonneja kirkasta ongelmaöljyä, joka on uudelleenkäytettävissä. Forestoil Oy puhdistaa ja jatkojalostaa teollisuuden kirkkaat käytetyt öljyt ympäristöystävällisiksi uusiovoiteluaineiksi. 

Meillä on Länsi-Suomen ympäristökeskuksen myöntämä ympäristölupa voiteluaineiden valmistukseen. Luonnon hyvinvointi on meille tärkeää ja pyrimme toiminnassamme kaikin tavoin huomioimaan sekä suojelemaan maamme ainutlaatuista luontoa.


Tiesitkö, että käyttämällä 1000 litraa uusiokäyttöön jalostettuja öljyjä pienennät hiilijalanjälkeäsi huimat 350 kg? Tee siis todellinen ekoteko ja valitse kotimaiset Forestoil Oy:n voiteluöljyt!

Lue lisää käytettyjen öljyjen palveluistamme